Puškohled ATHLON MIDAS TAC 6-24x50 HD

Značka: ATHLON OPTICS

 6-24x50 FFP MIL HD

Dostupnost Skladem (1 ks)
Kód: SKU213075
22 900 Kč –26 % 16 900 Kč
Puškohled ATHLON MIDAS TAC 6-24x50 HD
Značka: ATHLON OPTICS
Puškohled ATHLON MIDAS TAC 6-24x50 HD
22 900 Kč –26 %

Řada puškohledů MIDAS TAC:

Puškohledy MIDAS TAC jsou zástupcem vyšší střední třídy puškohledů s HD sklem. Komínky jsou u této řady zvláštní v tom, že komínek elevace má zero stop a je přímo nastavitelný, kdežto komínek stranové korekce je zakrytkovaný . Všechny modely jsou bez podsvícení kříže. Klikání je ostré a přesné. Samotný klik je velmi výrazny a pocitově velmi ostrý. Nehrozí nechtěné překliknutí. Paralaxa je nastavitelná.  Tento model má 30mm tubus a 50mm objektiv.  Všechny modely jsou v první fokální rovině z nichž každý má svůj specifický kříž, který je určen primárně k taktické přesné střelbě. Testováno na extra výkonných rážích. Díky HD sklu je zde velmi čistý obraz.

 

Magnification 6-24
Objective Lens Diameter 50 mm
Reticle  APRS FFP IR MIL, Glass Etched bez přísvitu
Surface Finish Matte&Brown 
Lens Coating Wide Band Fully Multicoated 
Extra Coating Xtra Protective Coating 
Tube Material Aircraft Grade Aluminium 
Tube Diameter 30 mm
Exit Pupil  11.1-1.8 mm
Eye Relief 3.7"
Field of View @100 yards 17.8-4.6 ft
Click Value 0.1 mil
Adjustment range per rotation 10 mil
Total Elevation Adjustment 25 mil
Total Windage Adjustment 15 mil
Turret Style Zero Stop Elevation&Capped Windage
Parallax Adjustment Side Focus – 10 yards to infinity
Purging Material Argon 
Length 14.6 "
Weight 26.3 oz

 

 

 

Představení společnosti ATHLON OPTICS  :

Společnost Athlon Optics pochází z USA ze státu Kansas. Jedná se o relativně malou společnost, která byla založena v roce 2014. Veškerý vývoj, testování, výstupní kontrola probíhají v USA. Výrobce má výrobní kapacity v Číně a v Japonsku.  Společnost se neustále dynamicky vyvíjí a každý rok přináší nové inovace a vylepšení svých modelů na základě zkušeností a zpětné vazby střelců. Názory i našich českých střelců jsou pro Athlon důležité, a tak některé inovace o které jsme nejen my žádali, byly aplikovány.  Svojí cenovou politikou a hlavně celkovým pojetím obchodního modelu jde svou vlastní cestou. Méně je někdy více. Nesnaží se konkurovat za každou cenu, ale nabízí excelentní poměr cena / výkon a zaměřuje se především na optickou čistotu skla.

 

 

 

DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA :

Produkty Athlon Optics mají doživotní záruku na vady materiálu a zpracování jako nefunkční přísvit, netěsnost tubusu, zaseknutí mechaniky apod.  Naše společnost je oficiální autorizovaný dealer ATHLON OPTICS v ČR.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: