CZ SHADOW 2 ORANGE

Značka: CZUB

CZ SHADOW 2 samonabíjecí pistole ráže 9mm Luger.

Dostupnost Na objednávku
Kód: 1324-401
59 990 Kč
CZ SHADOW 2 ORANGE
Značka: CZUB

Z Shadow 2 představuje další generaci dnes již legendárního modelu CZ 75 SP-01 Shadow. Zbraň byla vyvíjena ve spolupráci s elitními IPSC střelci týmu České zbrojovky tak, aby výrazně přispěla k rychlosti a přesnosti střelby v průběhu závodu. S využitím nejmodernějšího výrobního zařízení se tak zrodila pistole, která dále posouvá hranice sportovní střelby IPSC.

Rychlost

Modernizace všech hlavních částí zbraně: závěru a rámu, ve spojitosti s prodloužením hlavně, umožňuje rychleji a dynamičtěji opakovat jednotlivé výstřely. Tvar rámu pomáhá k pohodlnějšímu, vyššímu úchopu směrem k ose hlavně a nový checkering zajišťuje naprosto spolehlivý kontakt se zbraní za všech okolností. Nárůst váhy na přední části rámu a závěru vede ke kompenzaci a mírnému průběhu zpětného rázu. Inovovaný spoušťový mechanismus má hladší chod, nižší odpor a zkrácený reset spouště. Zádržka zásobníku je lépe dostupná a stavitelná ve třech polohách, přebíjení je tak jistější a rychlejší i při pohybu střelce.

Přesnost

Prodloužená hlaveň na 125 mm, delší záměrná a nová výškově stavitelná mířidla zvyšují přesnost zbraně jako celku. Vysoce precizní a plně automatizovaná technologie výroby ostatních hlavních dílů na robotických obráběcích centrech bez podílu ruční práce přispívá ke kvalitě zpracování. Povrchová úprava Arcor inspirována služebními modely zaručuje vysokou odolnost proti korozi, povětrnostním vlivům a mechanickému poškození.

Váha 1,33 Kg
Ráže 9x19
Rám Ocel
Střenky Hliníkové
Funkce spoušťového mechanismu SA/DA
Bezpečnostní prvky Bezpečnostní ozub, Manuální pojistka
Mířidla Nastavitelné
Vypouštění kohoutu Ne
Kapacita zásobníku 18 (19), 15
Celkové rozměry (v/š/d) 157/34/217 mm
Délka hlavně 125 mm (se skluzavkou)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: