Pozorovák ATHLON Ares G2 UHD 20-60x85 - 45 Degree

Značka: ATHLON OPTICS

20-60x85 UHD

Dostupnost Skladem (1 ks)
Kód: SKU312008
21 900 Kč
Pozorovák ATHLON Ares G2 UHD 20-60x85 - 45 Degree
Značka: ATHLON OPTICS

Řada pozorováku ARES: GEN2

Jedná se o pozorovací dalekohledy převážně na střelnici pro lepší odečítání z terče. Řada Ares má ULTRA HIGH DEFINITION - UHD sklo díky kterému získáte nejostřejší obraz včetně detailů. Samozřejmostí je robustní a velmi odolná konstrukce. Oproti nejvyšší řadě CRONUS nemá takový pozorovací rozsah v závislosti na zvětšení.

 

Magnification 20-60
Objective Lens Diameter 85 mm
Prism Glass Bak 4
Apochromatic Lens System Yes
ESP Dielectric Coating Yes
XPL Coating Yes
ED Glass Yes
Lense Coating Advanced Fully Multi-Coated
Field of View 102-48 ft
Eye Relief 0.77-0.7"
Close Focus 39.4′
Dimension (LxW) 16.9"X4"
Weight 68.9 oz

 

Představení společnosti ATHLON OPTICS  :

Společnost Athlon Optics pochází z USA ze státu Kansas. Jedná se o relativně malou společnost, která byla založena v roce 2014. Veškerý vývoj, testování, výstupní kontrola probíhají v USA. Výrobce má výrobní kapacity v Číně a v Japonsku.  Společnost se neustále dynamicky vyvíjí a každý rok přináší nové inovace a vylepšení svých modelů na základě zkušeností a zpětné vazby střelců. Názory i našich českých střelců jsou pro Athlon důležité, a tak některé inovace o které jsme nejen my žádali, byly aplikovány.  Svojí cenovou politikou a hlavně celkovým pojetím obchodního modelu jde svou vlastní cestou. Méně je někdy více. Nesnaží se konkurovat za každou cenu, ale nabízí excelentní poměr cena / výkon a zaměřuje se především na optickou čistotu skla.

 

DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA :

Produkty Athlon Optics mají doživotní záruku na vady materiálu a zpracování jako nefunkční přísvit, netěsnost tubusu, zaseknutí mechaniky apod.  Naše společnost je oficiální autorizovaný dealer ATHLON OPTICS v ČR.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: